Gebruikerservaringen als richtlijn voor ontwerpen

14 maart 2019

Roelisse Schiphorst studeert dit jaar af. Zij volgt de opleiding Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie in Deventer. Roelisse liep in 2018 stage bij Sax Architecten. Dit beviel van beide kanten zo goed dat zij in dienst is getreden.

‘Ik werk veel samen met interieurarchitect Peter Bos. Ook werk ik aan projecten van Steven Schaalma en Reinier Gerritsma. Wanneer ik even niet verder kom met een ontwerp is het heel fijn om met collega Saba Al-Janabi te sparren.’

Roelisse is al van jongs af aan graag creatief bezig.

‘Mijn werk (en hobby) is het creëeren van gebruikerservaringen. Ik heb een grote interesse voor de invloed die onze omgeving op ons gevoel en ons gedrag heeft. De kennis die ik hierover heb zet ik in om met mijn ontwerpen het gewenste doel en effect te bereiken.’