Interieurarchitect Groningen: Peter Bos

Peter Bos (links op de foto) is interieurarchitect in Groningen. Hij vult de competenties van zijn Sax-collega’s Steven Schaalma (projectleider/ingenieur) en Reinier Gerritsma (architect) aan met zijn interieurarchitectuur.

Zelf zegt hij er dit over: ‘Ik ben al sinds mijn kindertijd gefascineerd door de omgeving en de ruimte waarin ik me bevind. Lego was mijn favoriete speelgoed. Het scheppen van ruimtelijke bouwsels legde de basis voor mijn bestaan als binnenhuisarchitect. Ik zag en zie de mogelijkheden, ik zie met welke – soms kleine, soms grotere ingrepen – een ruimte beter gaat functioneren voor de gebruikers ervan. Dus werd ik interieurarchitect. Groningen is voor mij een stad waar uitersten bij elkaar komen. Ik vind het heerlijk om in de stad te werken en net zo heerlijk om er na een fijne werkdag weer uit te fietsen, naar de rust van het Groninger platteland waar ik woon.’

Sax Architecten ontwerpt en tekent voor zeer uiteenlopende projecten en is voortdurend op zoek naar duurzame technische innovaties. Sax Architecten heeft kennis en ervaring op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en restauratie.

Bij interieurontwerp komen de kennis en ervaring van Sax Architecten op het gebied van ergonomie méér dan van pas. Daarover zegt Peter: ‘Grote of minder grote organisaties: ergonomie beperkt zich niet tot de werkhouding alleen. Daarom begeleiden wij opdrachtgevers in het héle traject. We kijken samen naar de manier van werken, en faciliteren in ons ontwerp de daaruit voortkomende interacties tussen medewerkers en bezoekers. Concentratie, welbevinden en privacy versus transparantie en gezamenlijkheid spelen daarin een belangrijke rol. Meer plezier in het werk, voor onze opdrachtgevers en hun medewerkers!’

De projectenpagina op de website van Sax Architecten wordt regelmatig aangevuld met nieuw werk. Hier vindt u onze interieur architectuur projecten. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op.