Uw specialisten voor interieurontwerp in regio Assen

Het architectenbureau voor Assen en omstreken

Bij SAX Architecten vinden we het belangrijk dat een ontwerp echt leeft, dat het niet aleen logisch is, maar ook rekening houdt met de menselijke beleving en maat. We raden u dan ook van harte aan om ons architectenbureau voor projecten in Assen in te schakelen als u een specialist zoekt op het gebied van zowel architectuur als interieurarchitectuur.

 

Innovatieve ontwerpen voor iedereen
We vinden het bij SAX belangrijk dat een ontwerp voor zich spreekt. We hebben veel kennis en ervaring op dit gebied, die we voor al onze opdrachtgevers met even veel passie inzetten. We geloven sterk in More Architectonic Freedom, wat we proberen uit te dragen in ales wat wij op papier zetten. Wij zijn als binnenhuisarchitect in te schakelen door bedrijven, maar gaan net zo lief aan de slag bij u thuis. We zijn een onafhankelijk bureau en wat wij u beloven, dat maken we waar!

Een binnenhuisarchitect in Assen inschakelen
Een interieur heeft een grote invloed op atmosfeer en gedrag. Als u een kantoor heeft met een suboptimaal interieur, dan kunt u er ook niet vanuit gaan dat u het beste uit uw werknemers haalt. Als uw personeel echter mag werken op een inspirerende plek, dan levert dit mooi werk op. Laat door ons architectenbureau een interieurontwerp maken waardoor ook bij uw bedrijf nieuwe impulsen vrijkomen. We gaan graag eens met u om tafel zitten om de mogelijkheden die SAX Architecten te bieden heeft met u door te nemen.