Huis het Noorden

30 september 2022

Stel je voor een Bed and Breakfast in de schuur bij een historische boerderij waar je tot diep in de nacht kunt genieten van het Groninger landschap. Een plek waar je helemaal tot rust kunt komen en waar overnachten een ervaring is. Een unieke locatie waarin alles met zorg voor jou geselecteerd is, waar materialen duurzaam, eerlijk en stijlvol zijn en waarin elk meubelstuk een verhaal vertelt. Dat is wat de eigenaren van Huis Ten Noorden voor zich zagen toen ze deze schuur inliepen.  

Na jarenlang op allerlei plekken op de wereld gewoond te hebben besloot dit stel terug te keren naar het rustige Feerwerd. Kira groeide hier in de buurt op en wilde na alle drukte de rust gaan herwaarderen. Robert twijfelde geen moment en besloot samen met haar te verhuizen naar het hoge noorden. Toen ze hun huis kochten zagen ze deze unieke schuur midden in het land staan en ze wisten gelijk wat ze hiermee wilden gaan doen. Een Bed & Breakfast voor mensen zoals henzelf. Om hen een plek bieden waar zij kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid, pure materialen en harmonieuze rust. Een appartement waarin kwaliteit centraal staat en waarin niets te wensen overlaat.

Ze namen contact op met SAX architecten met de vraag om hun droom vorm te geven. Inmiddels is het ontwerp af en vertelt dit het verhaal van dit stel en hun B&B. We kijken uit naar de realisatie van dit project en kunnen niet wachten om het eindresultaat met je te delen.

Wil je alvast een sneakpreview?

Volg dan @huishetnoorden