Sjoerd Bosch, welkom bij de club!

19 juli 2023

•Karel de Grote is zijn verre voorouder, als hij ooit een tweede baan zou nemen wordt hij pakketjesbezorger op de fiets én namen van architecten blijven bij hem beter hangen dan die van acteurs•

Over wie dit gaat? Onze nieuwe collega Sjoerd Bosch!

Als geboren en getogen Groninger keer ik terug naar het Noorden om mij te ontwikkelen als architect bij Sax. In november 2022 ben ik afgestudeerd aan de Master Architecture (TU Delft). Ik vind het belangrijk om als ontwerper het bestaande gebouw of gebied te waarderen en te luisteren naar het landschap en haar bewoners. Ik richt me daarmee op de herinnering van de plek. Bij Sax krijg ik de kans om in en rond Groningen die plekken te vinden en bij te dragen aan de toekomst van Groningen.
Sjoerd, welkom bij de club!